Vi brukar vid tillfällen släppa inlägg som utvalda bloggare skriver hos oss på tidningen Örebro Tribune. Vissa veckor är det fler inlägg och andra är det något färre.

Fördelen är att vi under lugna perioder kan vara inne i systemet och peta runt i koden, lägga till dom där mindre funktionerna.

Nu ikväll har vi varit inne och petat lite, vi har ställt in färger och lagt till kod som gör att om man inte manuellt lägger till en bild tillsammans med inlägget, då har vi bilder som automatiskt läggs in som backup. Vi har en standard bild för bloggen om någon delar inlägget via sociala medier så följer den helt enkel med...

Färgerna vi fått in är standard, blå och grå som används i webbtidningen Örebro Tribune.

Vi har som regel att emellanåt kontrollera vad som skrivs, vi försöker hjälpa till med mindre stavfel, spaltar upp inlägget något för att det ska vara något mer lättläst. Vi försöker hålla en standard i inläggen som även sökmotorerna gillar.

Denna blogg du är inne och läser på just nu är vår redaktionsblogg (orebrotribune.com) där vi som skriver och fotograferar i tidningen, petar ner ett par rader från dag till dag.

Vi ses!