15 okt 2018 - 1 min läsning -

Yarn

Höger eller vänster det är den stora frågan

Den frågan är det nog många som ställer sig i nuläget, partierna velar fram och tillbaka och ingen regering är självklar och som om det inte vore nog med det så ska man nu också gå på rätt sida på gemensam gång och cykelbana, jag tror till och med att det nämndes att det var lag på det från och med idag.

Media har rapporterat att man ska gå på vänster sida, ja så gjorde man när jag var liten också, så man mötte cyklisterna och risken att man körde över någon minimerades. Alla tiders tänkte jag när jag hoppade på cykeln och trampade iväg mot jobbet i morse tills jag kom på hur de gemensamma cykel och gångbanorna målats under sommaren.

Så hur tänker kommunen nu ?

Ska man på vissa ställen gå på höger sida och andra omålade på vänster sida ? Eller gäller inte de här målade längre ?

Jag funderade en sväng på om hela gång och cykelbanan kanske var enkelriktad av någon underlig anledning men titta på de målade figurerna, de ser ut att både gå och åka åt båda hållen på en och samma sida.

Jag fortsätter nog med att ropa tut tut när jag kommer farandes på min cykel.