Örebro Tribune

Den officiella bloggen på Örebro Tribune

16 jul 2018 - 1 min läsning -

Håkan Eriksson

Det finns inget som berör mig så mycket som...

Det är så härligt att se att människor hela tiden finner utvägar för att hjälpa till i bästa möjliga mån, senast nu under söndagseftermiddagen så hade vi en bild på vår facebooksida där företaget och byggvarukedjan Bauhaus ställt ut en skylt.

Bästa kund
Tag gärna med hunden från den varma bilen
Här får dom gärna följa med in

Bilden är tagen av vår vän Bittan och bara genom att läsa så kunde man se att varuhuset vet att hundar, trots alla varningar kommer lämnas ensam i fordon, på parkeringar runt köpområdet vid Marieberg. Tror att dom redan har haft tankarna kring, allergier hos andra kunder, att det är bättre att hunden/husdjuren stannar hemma när husse och matte far ut för att göra sina ärenden. Ändå vill man öppna upp för att slippa att ett djur far illa utanför deras byggvaruhus, lek med tanken.

Ni som delar, gillar och på andra sätt interagerar till bilden vi publicerat ger varuhuset en kredit för det dom har gjort. Bra Bauhaus!

Foto: Bittan

Man märker av mänsklighet när man anstränger sig, man får se det varje dag och visar det på sina personliga sätt. Sociala medier öppnar upp det positiva som självklart även måste visa dom mindre positiva affekter. Både på gott och ont.

Vi på tidning skulle dela alla bilder, texter på företag och människor som gör något för andra, om vi hade den möjligheten.

Det finns inget som berör mig så mycket som ren mänsklighet.

Hur sport kan föra samman ett folk
Depressionsglasögon