Örebro Tribune

Den officiella bloggen på Örebro Tribune

28 jun 2018 - 1 min läsning -

Yarn

Att avvika från mängden

Värmen ligger över stan som om man krupit in i ugnen medans den är på 120 grader, underkläderna sitter som fastlimmade med nåt klister som vägrar släppa sitt klibbiga tag. Svetten i nackhåret och solljuset som skär som knivar i ögonen men tack och lov för den eviga blåsten i Örebro.

Jag tog en cykeltur in till city idag, en kort cykeltur som kändes aningens längre än den brukar eftersom vägar och cykelbanor byggs om över allt.

Jag hade ett par viktiga ärenden som snabbt var överstökade, så jag satte mig på en bänk och fyllde vätskebalansen till en jämnare nivå, svetten dröp. Örebro är en ganska liten stad men nåt jag tycker om med stan är att det mesta är okej, i alla fall är det ingen som protesterar vilt när någon är annorlunda. Så där satt jag och tittade på folk och fä och tänkte på en mindre stad inte långt härifrån där det inte är lika accepterat med vad det nu kan vara som avviker.

Jag gillar annorlunda. Visst kan jag haja till ibland men visst är det bra när folk och fä inte är den andre lik. Jag tror det är bra att verkligen öppna ögonen och acceptera mera och vara den man är utan påverkan från andra.

Förbannade semester
Generation Z