Örebro Tribune

Den officiella bloggen på Örebro Tribune

17 jun 2018 - 2 min läsning -

Håkan Eriksson

Vi vill uppmärksamma alla som kämpar för hjälpen och rättvisa

Vi kan tyvärr inte åskådliggöra alla och det är där vill ha er hjälp. Vi vill kunna lyfta fram, hylla och uppmärksamma dom som kämpar för andras rättvisa och bidrar till dom som behöver hjälpen.

MC och motorklubbarna exemplifierar sedan flera år tillbaka i Örebro - det är tyvärr många som aldrig ser det hårda arbetet som ligger bakom. Klubbar jobbar ett helt år för genomföra en insamling och arrangemang, man letar sponsorer och söker tillstånd och detta är endast ett par fåtal fasta punkter i det hårda arbete som man lägger ner.

Alla er eldsjälar, alla deltagare och sponsorer som ställer upp - alla för ett mål.

Vårmönstringen den 1 maj - insamling till Stjärnglansen.
Första maj så välkomnar många hojåkare årets mc-säsong, Vårmönstringen är ett återkommande inslag i Örebro är att man gör det till förmån för barn med cancer som vårdas på Universitetssjukhuset i Örebro. Iniativtagare är klubben Big Twins MC.

6 juni - insamling till Annikas minnesfond.
Annikas minnesfond hjälper cancersjuka och svårt sjuka barn och deras familjer i Örebro län. För att uppmärksamma fonden anordnar Sveriges Motorcyklister (SMC) kortege genom Örebro under nationaldagen den 6 juni.

30 juni - Girls on Bikes for a good cause, insamling till Kvinnohuset.
Lördagen den 30 juni från klockan 12.00 så samlas man på klubben MILF MC för den årliga sammankomsten och välgörande insamlingen till Kvinnohuset i Örebro. Klockan 14.00 samma dag kommer klubben tillsammans med andra deltagande hojåkare köra en gemensam kortege genom centrala Örebro.

Örebro Tribune kommer från i år att göra en film (Timescape) från arrangemanget Girls on Bikes for a good cause den 30 juni. Allt för att uppmärksamma träffen och att klubben har jobbat ett helt år för detta genomförande och arrangemang. Läs mer här om evenemanget på Facebook

Vi vet att ni vet

Vi vet att ni vet, den eller dom som är värda en hyllning. Vi startade med tre arrangemang vi genast vill hylla och vill att ni nu fyller på denna listan via kommentarerna på Facebook eller via vårt forum här. Vi kommer sedan sammanställa alla till ett gemensamt inlägg.

Vårmönstringen 2018 från centrala Örebro.

Gepostet von Örebro Tribune am Dienstag, 1. Mai 2018