/ Örebro Tribune

Kan nu säga att efter mycket arbete så är vi klara!

Vi ligger bra till - utvecklingen av sidan innebär att mycket av koden är vår egen och den framförhållning vi själva gett oss.

Dom framtida uppdateringar som Wordpress planerar med version 5.0 och så stora förändringar, då krävs det förmodligen att tillägg och teman bör ses över innan man updaterar systemet.

Vintage design - gammal god kvalitet

Sidan är för läsaren nu mycket överskådlig, framsidan till tidningen är kan vi kalla "flytande" och känns modern, samtidigt så påminner nu Örebro Tribune om en tidning av gammal god kvalitet. Koden vi jobbat in är enkel och artiklarna får nu det mesta av fokus som vi kan ge.

Flytande som jag tidigare nämnde är vår benämning att dom senaste artiklarna samlas på framsidan och att vi kan därefter enkelt kan bestämma var varje artikel ska ligga och vilken storlek artikeln håller. Tanken är att innehållet på just framsidan ska "röra på sig", det ska hända grejer när nytt innehåll matas in.

Det ska vara enkelt att läsa artiklar och det ska se stiligt ut.

Grunden till Örebro Tribune bygger nu delvis på starttemat Underscores _s med funktioner som vi har hämtat in allteftersom. Wordpress är en programvara med öppen källkod och har det mesta redan inbyggt i systemet så vi har därefter bara med hjälp av kod lockat fram funktionen till sidorna i tidningen och det känns mycket tacksamt.

Jag är tacksam att det mesta av jobbet nu är gjort och man kan gå vidare in i framtiden.