Örebro Tribune

Den officiella bloggen på Örebro Tribune

21 feb 2018 - 1 min läsning -

Håkan Eriksson

Underhållning om man gillar mobbing på bästa sändningstid

Hur kan det vara okej med mobbing - tror nån verkligen att det är taktik i en tävling?

Jag kan inte för mitt liv förstå hur vuxna människor kan hålla på såhär. Flera av dom återstående deltagarna i serien Farmen visar hur man trycker ner, smutskastar ndra deltagare, man förnedrar och trakasserar. Det är mobbing som pågår och jag kan inte förstå hur produktionen på TV4 kan låta detta fortsätta.

Trycka ner en annan människa är okej?

Under tidigare avsnitt så fick en deltagare en näve gröt slagen i huvudet av en annan deltagare, snabbt så agerar man från TV4 och en deltagare hinner knappt packa väskan innan man får lämna Farmen. Hur kan man då accepera dessa övergrepp på bästa sändningstid, detta är inte taktik i tävling, man trycker ner och mobbar andra.

Åldersspann från unga till gamla

Nu när man har så brett åldersspann på tittarna av just en serie som Farmen, hur förklarar man att detta är okej och detta är inte okej.

Visa respekt för varandra!

Jennifer Anistons hårslingor på auktion